Om utbildningen

Tillsammans med mobilplattformen MOBLRN erbjuder TÄNK OM den digitala utbildningen Beteenden för förändring. Utbildningen riktar sig i huvudsak till ledare som är nyfikna på hur vi kan skapa förutsättningar för positiva beteendeförändringar på arbetsplatsen.

Utbildningen har både ett övergripande teoretiskt och ett praktiskt anslag. Vi tittar närmare på beteendeekonomi, en vetenskap som studerar hur vi fattar (ekonomiska) beslut i praktiken. Vi tar oss också an begrepp som priming och nudging. Löpande i utbildningen bearbetar vi konkreta exempel, vilka underlättar hållbara beslutsprocesser och positiva beteendeförändringar.

Utbildningen baseras på konceptet mikrolärande, vilket innebär att du genomför en slinga av korta digitala lektioner, som tillsammans bildar en helhet. Genom att portionera ut utbildningens input i små s.k. mikro-portioner, reducera överflödig information och plocka ut essensen sänker vi tröskeln för att lära nytt. Alla ska ha tid, råd och möjlighet att vara i ständigt lärande!

Avgift och anmälan

  • 600 kr/deltagare (exklusive moms)

  • Vill du betala kursavgiften med kort direkt vid bokning klickar du på boka-knappen ovan, då kommer du vidare till anmälning och betalsida (engelskspråkig betalsida).

  • Vill du betala kursavgiften via faktura kontaktar du info@tankom.nu och ange ditt namn och mobilnummer samt fakturaadress. Vill du boka för fler deltagare samtidigt uppger du namn, mobilnummer och mailadress till var och en av deltagarna - samt fakturaadress.

Praktisk info

  • Plattform: MOBLRN (mobilapp)

  • Kursstart: Du får din inloggning senast 3 dagar efter din anmälan, mer info kommer till din mail.

  • Samtycke: I samband med anmälan samtycker deltagare till att TÄNK OM behandlar de personuppgifter som angetts. Samtycket är giltigt tills vidare. Deltagaren har rätt att när som helst ta tillbaka sitt samtycke. Detta görs genom att kontakta info@tankom.nu.