TÄNK ONLINE

Kompetensutveckling när du vill och var du vill

Kompetensutveckling i takt med pågående samhällsutveckling förutsätter varierade arbetssätt. TÄNK ONLINE, ett samlingsnamn för TÄNK OMs webbaserade utbildningar, möjliggör flexibla lösningar för att bidra till medarbetares lärande och organisationers utveckling.

Digitala utbildningar

Beteenden för förändring

Utbildningen Beteenden för förändring är ett exempel på våra digitala utbildningar.
Den riktar sig till ledare som är nyfikna på hur vi kan skapa förutsättningar för positiva beteendeförändringar på arbetsplatsen.
Utbildningen baseras på konceptet mikrolärande. Genom att portionera ut utbildningens input i små s.k. mikro-portioner, reducera överflödig information och plocka ut essensen sänker vi tröskeln för att lära nytt. Alla ska ha tid, råd och möjlighet att vara i ständigt lärande!

Klickar du på boka-knappen till vänster kommer du till en engelskspråkig bokningssida för kortbetalning. Vill du betala med faktura skickar du namn, mobilnummer och fakturaadress till info@tankom.nu.

Notera att priset 600 kr är exklusive moms.

Välkommen med din bokning!


Skräddarsydda webbutbildningar för just din verksamhet

TÄNK ONLINE möjliggör för såväl enskilda medarbetare som hela verksamheter att fördjupa sina kunskaper inom kommunikation, ledarskap och systematik. Vi skräddarsyr utbildningsinsatser utifrån organisationers och verksamheters önskemål. Allt för att skapa förutsättningar för effektiv och behovsbaserad kompetensutveckling.

TÄNK ONLINEs utbildningar genomförs antingen i lärplattformen Canvas eller i mobilappen MOBLRN. Vi kan också bidra till innehåll och pedagogisk design av utbildningar i er egen plattform.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss gärna, så pratar vi om hur vi bidra i ert utvecklingsarbete!